Betaalinformatie

PRIJZEN VAN ARTIKELEN

Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusef 21% BTW.


WAT ZIJN DE BETAALMOGELIJKHEDEN?

OverhemdenOnline.nl biedt u verschillende betaalmogelijkheden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, wordt uw bestelling verzonden. De verwerking van de betaling is bij de ene betaaloptie sneller dan bij de andere. Hieronder een overzicht van de betaalmogelijkheden die wij accepteren:

- iDEAL (wordt direct verwerkt) (tip!) 
- Creditcard
- PayPal
- Sofort Banking
- Bancontact Mister Cash
-  Achteraf betalen (uitgezonderd zakelijke bestellingen of een PostNL afleverpunt)VEILIG BETALEN

Een groot deel van onze betalingen wordt afgehandeld door onze Payment Service Provider: Buckaroo. Het gaat hier om betalingen via creditcards, PayPal en iDEAL. Dit zijn betalingen binnen uw eigen internet bankomgeving, betalen met deze betaalopties is veilig en vertrouwd.


iDEAL

iDEAL is een handig betaalmiddel. Met iDEAL kunt u snel, vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. U rekent af in uw vertrouwde internet bankomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Bij het afrekenen van de bestelling kiest u voor de optie iDEAL, waarna u uw bank kunt selecteren. Vervolgens wordt u doorgeleid naar uw eigen bank waar de betaalopdracht voor u klaar staat. U kunt de betaling op dezelfde manier autoriseren zoals u bankoverschrijvingen doet. Het bedrag wordt direct van uw betaalrekening afgeschreven en OverhemdenOnline.nl wordt meteen geinformeerd dat de bestelling is betaald. Uw bestelling wordt nog dezelfde dag door ons verwerkt. Betalen met iDEAL is mogelijk voor klanten van de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, bunq, knab, Moneyou, ING, Van Lanschot Bank, Rabobank, SNS Bank, SNS Regio Bank en Triodos Bank. 

ACHTERAF BETALEN (niet mogelijk bij type bestelling Zakelijk en bij afleveradres van een PostNL punt)

Klanten uit Nederland kunnen met de betaalmogelijkheid AfterPay bestellingen achteraf betalen.

U kunt wanneer u betaalt via AfterPay bestellen tot een bedrag tot €500,-. Ter goedkeuring van het verzoek om te betalen met een digitale factuur voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt het verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode. Bij vragen kunt u altijd contact met AfterPay opnemen.

Vult u alle gevraagde gegevens in stap 2 van het bestelproces (Persoonlijke gegevens & Betaalwijze), inclusief uw telefoonnummer, juist in? Want anders kan AfterPay uw verzoek niet verwerken. Na het plaatsen van uw order en acceptatie door AfterPay, krijgt u vrijwel direct bericht van AfterPay op het opgegeven emailadres. Na enkele dagen krijgt u per mail een betaaloverzicht van AfterPay. Daarna heeft u nog 14 dagen de tijd om te betalen.
Gelieve voor betalingen aan AfterPay het rekeningnummer te gebruiken dat vermeld staat op de factuur die u van AfterPay krijgt.

LEVERTIJD

Bestellingen worden uiteraard zo snel als mogelijk verzonden. Wij streven er naar de bestelling, na ontvangst van uw betaling, binnen 2 tot 3 werkdagen te leveren, maar uiterlijk binnen 30 dagen. Artikelen die op zaterdag of zondag zijn besteld, worden op dinsdag of op woensdag verstuurd. Mocht een bestelling niet op voorraad zijn, dan ontvangt u hierover een e-mail.

OverhemdenOnline.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Om het bezoek en winkelen bij OverhemdenOnline.nl voor u gemakkelijker en persoonlijker te maken verzamelen wij en derden persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag binnen en buiten onze website. Hiermee kunnen wij en derden advertenties laten zien die aangepast zijn aan uw interesses en kunt u informatie delen op social media. Door verder te klikken op onze website gaat u hiermee akkoord.