Skip to content
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten

null

Acties & kortingen

Bekijk hier de meest gestelde vragen of acties en kortingscodes.

Waar verzilver ik een kortingscode?

U kunt de kortingscode in de eerste stap van je winkelwagentje verzilveren bij ‘Ik heb een kortingscode?’ Vul de code in bij het vak ‘kortingscode’ en klik op 'voeg toe'. Als de code klopt brengen we het bedrag in mindering op het aankoopbedrag. Tijdens het afrekenen kunt u één kortings- en/of actiecode per bestelling gebruiken.

Mijn kortingscode werkt niet, wat nu?

Vervelend om te horen dat de kortingscode het niet doet. Controleer eerst of u alle hoofdletters en spaties goed hebt ingevuld. Controleer vervolgens ook de actievoorwaarden om na te gaan of u aan alle voorwaarden voldoet en of de code nog geldig is. Lukt het dan nog niet? Neem contact op met onze klantenservice en houd het bestelnummer bij de hand. Wij zoeken uit wat er aan de hand is.

Hoeveel kortingscodes kan ik per bestelling gebruiken?

U kunt één kortingscode per bestelling gebruiken. De meeste kortingscodes zijn eenmalig per persoon te gebruiken, lees voor de exacte voorwaarde per actie de actievoorwaarden.

Waar verzilver ik mijn cadeaukaart ?

U kunt alleen met uw cadeaukaart betalen in onze fysieke winkel. In onze webshop is het niet mogelijk om deze te gebruiken.

Kan ik mijn cadeaukaart retourneren of inwisselen voor geld?

Nee, een cadeaukaart kunt u helaas niet retourneren. De cadeaukaart is ook niet inwisselbaar voor geld.

Zat uw vraag er niet tussen ? Misschien kunnen wij u nog verder helpen middels de meest gestelde vragen van de onderstaande onderwerpen.