Skip to content
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten
Overhemdenonline.nl  - 
Ga terug

Profuomo knitted shirts en jersey overhemden

Overhemden compleet gemaakt van jersey katoen zie je steeds vaker. Deze comfortable trend is volgens Profuomo 'The next best thing'. De business look van een overhemd en de comfort van een polo. De overhemden zijn extreem comfortabel, maar toch elegant. De Profuomo knitted overhemden zijn perfect voor de man die graag stijlvol voor de dag wil komen, maar niet wil inleveren op draagcomfort.

Profuomo The Knitted Shirt - Profuomo jersey overhemden

Jersey overhemden zijn speciale overhemden. Deze hemden zijn niet geweven maar gebreid. Het breien van een overhemd zorgt ervoor dat het hemd een natuurlijke stretch heeft. De lichtgewicht jersey katoen-piqué stof voel zacht aan en ademt. Daarbij komt ook nog eens dat knitted overhemden strijkvrij zijn.

Het overhemd met een perfect balans tussen zakelijk en comfortabel mag niet ontbreken in uw kast en is volgens Profuomo altijd te dagen. 'from breakfast to bar'. Kies s'ochtends voor een knitted overhemd en maak je de rest van de dag geen zorgen om jouw outfit. Van vergadering tot borrel, Profuomo The Knitted Shirt kan altijd en overal.

Overhemden compleet gemaakt van jersey katoen zie je steeds vaker. Deze comfortable trend is volgens Profuomo 'The next best thing'. De business look van een overhemd en de comfort van een polo. De overhemden zijn extreem comfortabel, maar toch elegant. De Profuomo knitted overhemden zijn perfect voor de man die graag stijlvol voor de dag wil komen, maar niet wil inleveren op draagcomfort.

De knitted overhemden van Profuomo zijn altijd afgewerkt met een moderne, weggesneden boord. Een cutaway of wide spread boord. Elke collectie zit vol met mooie kleuren bijpassend bij het seizoen. Daarnaast hebben wij ook Profuomo knitted overhemden in onze basis collectie, die u het gehele jaar door kunt bestellen.
Naast Profuomo The Knitted Shirt heeft Profuomo ook de Sky Blue lijn en de Orginale collectie. Profuomo Sky Blue business overhemden hebben ingetogen en zachte kleuren. Deze overhemden zijn er in een normale fit en slim fit. De Originale collectie zijn altijd strijkvrij en zijn van betere kwaliteit.

Niet alleen Profuomo maakt The Knitted Shirt. Ook merken als Desoto, Polo Ralph Lauren en Thomas Maine verkopen knitted overhemden.