Skip to content
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten
Overhemdenonline.nl  - 
Ga terug

Dit is hoe u een overhemd kunt combineren

Geplaatst op 23-01-2024

Overhemden voor heren: alle merken en tips om ze te combineren

Bestel een stijlvol overhemd voor heren en leg de basis voor een geweldige outfit. Ontdek onze linnen overhemden, de witte overhemden, de mooiste merken en natuurlijk de overhemden met zowel korte mouwen als met lange mouwen. Bij ons in de webshop bestelt u het volgende mooie overhemd, dat hopelijk uitgroeit tot een favoriet in uw garderobe. Wij helpen u graag inspiratie op te doen. Zoekt u een hemd voor zakelijke meetings, voor casual momenten of formele gelegenheden? Waar u ook naar op zoek bent, de kans is groot dat wij het overhemd in ons assortiment hebben.

We combineren de nieuwe collecties van merken zoals Olymp, Desoto, Ledub en Ralph Lauren. Elk van deze merken staat voor kwaliteit, comfort en stijl. Dat zijn precies de eigenschappen van overhemden die veel heren bij ons waarderen.
Olymp overhemden zijn veelzijdig die zowel formeel als informeel gedragen kunnen worden, terwijl Desoto uitblinkt in strijkvrije overhemden met een hoog draagcomfort. Ledub staat bekend om de perfecte pasvormen en Ralph Lauren brengt een iconische, Amerikaanse stijl in uw garderobe.

Wilt u indruk maken? Of bij uw favoriete outfit, die toe is aan een nieuw item? Doe online inspiratie op en vind het hemd dat u zoekt.

Overhemd combineren R2 Amsterdam

Stijltips voor het combineren van overhemden

Benieuwd hoe u de hemden uit ons assortiment mooi combineert? Een linnen overhemd voor heren combineert u anders dan de katoenen hemden. Dat geldt voor een wit en een zwart hemd, net als in de andere kleuren en tinten. Wij zetten een aantal handige tips voor u op een rij, te beginnen met een paar algemene richtlijnen:

● Kleuren combineren

Maak de juiste kleurenmatch voor een geslaagde look. Denk aan klassiekers als wit met marineblauw voor een tijdloze look. Durf te variëren met pasteltinten voor een frisse, zomerse uitstraling. Vermijd overmatige kleurcontrasten; deze leiden af en doen afbreuk aan de harmonie van uw outfit.

● Match de broek

De sleutel tot succes ligt in balans. Combineer een effen casual overhemd met een broek met patroon voor een speels effect. Of kies voor een chino in aardetinten bij een lichtgekleurd overhemd. Zo ontstaat een casual, maar stijlvolle look. Vermijd dezelfde stoffen voor overhemd en broek; dit creëert een monotoon effect.

● Voeg accessoires toe

Accessoires zijn de kers op de taart. Een goed gekozen das of horloge kan uw outfit naar een hoger niveau tillen. Stem de kleur van uw riem en schoenen af voor een verzorgde uitstraling. Kies bij een druk patroon op het hemd voor subtiele accessoire, om niet te overdrijven.

Bent u op zoek naar advies over het combineren van heren shirts voor verschillende gelegenheden? Houd dan rekening met deze tips:

● Houd rekening met de gelegenheid

Tijdens casual momenten past het materiaal linnen perfect. Een gestreken, effen overhemd is ideaal tijdens zakelijke afspraken. Zoekt u het meer feestelijk? Kies een herenhemd met subtiele details of contrasterende knopen voor wat extra flair.

● Overhemd combineren tijdens feestjes en evenementen

Draag bij formele gelegenheden een donker zakelijk hemd onder een lichtgekleurd pak voor een moderne twist. Informele gelegenheden lenen zich uitstekend voor experimenten met patronen en kleuren. Houd ze wel in balans met de rest van de outfit.

● Draag de juiste merken

Voor formele gelegenheden raden wij bijvoorbeeld een Ledub en Profuomo overhemd aan. Deze merken staan bekend om hun kwaliteit en elegante designs. Dat maakt ze perfect voor zakelijke bijeenkomsten of formele events.

"Accessoires tillen uw outfit naar een hoger niveau. Kies subtiel bij een druk patroon voor een verzorgde uitstraling."

Populaire overhemdstijlen 

Het linnen overhemd is een must-have voor iedere modebewuste man. Zorg voor een paar hemden in linnen, als een van de belangrijkste stijlen. Dat geldt vooral voor zomerse momenten en casual gelegenheden. Ontdek ons uitgebreide assortiment herenhemden in linnen. Deze omvat merken zoals Olymp, Profuomo, Ralph Lauren en Desoto.

Zoekt u naar stijltips? We delen er een paar:

Casual look: combineer een linnen hemd met chino's of jeans voor een relaxte, maar stijlvolle look.

Zakelijke stijl: draag een linnen overhemd onder een blazer voor een zakelijke casual look.

Zomerse outfit: in de zomer past een lichtgekleurd linnen overhemd perfect onder een licht pak.

De overhemden in linnen en andere materialen zijn er zowel met korte mouw als met lange mouw. Houd rekening met de verschillen:

Korte mouwen: een overhemd met korte mouwen past perfect bij warmere dagen of informele gelegenheden. Ze bieden comfort zonder in te boeten aan stijl. Denk aan een barbecue of een informele bijeenkomst.

Lange mouwen: heren overhemden met lange mouwen zijn geschikt voor formele settings en de koudere maanden. Ze bieden bovendien veelzijdigheid. Rol de mouwen op voor een meer ontspannen uitstraling of houd ze naar beneden voor formele gelegenheden. Zorg voor een paar klassieke lange mouwen in de kast voor ieder seizoen.

Topmerken bij Overhemdeonline.nl 

We staan bekend om ons brede assortiment, met de nieuwe collecties van topmerken. Dat geldt bijvoorbeeld voor Ralph Lauren, net als voor Olymp, Desoto en bijvoorbeeld Ledub. Dus zoekt u een mooi overhemd voor heren, zoals een Ralph Lauren overhemd? Wij delen graag een paar tips om die prachtig te combineren.

Ralph Lauren overhemden

Ralph Lauren overhemden

Ralph Lauren hemden staan bekend om tijdloze elegantie. Elk item weerspiegelt een fijn gevoel voor stijl en kwaliteit. Het merk heeft daarnaast een preppy look. Dat maakt deze shirts een statement in zowel formele als casual settings.

Shop Ralph Lauren overhemden

Wilt u het shirt van Ralph Lauren voor heren mooi combineren? Gebruik dan deze tips:

Formeel: combineer een klassiek wit Ralph Lauren overhemd met een donkerblauwe blazer voor een professionele uitstraling.

Casual: draag een geblokt of gestreept hemd met chino's of jeans voor een relaxte, maar stijlvolle look.

Zomers: Kies linnen Ralph Lauren overhemden voor de zomer. Combineer ze met shorts voor een frisse outfit.

Ben je daarnaast benieuwd naar andere merken, bijvoorbeeld voor een wit overhemd voor heren of een zwart overhemd voor heren? Bestel je hemden online, van merken zoals:

Desoto overhemden

Desoto overhemden

Innovatie en comfort staan centraal bij Desoto. De Desoto overhemden zijn kreukvrij en bieden een ongeëvenaarde bewegingsvrijheid. Ze zijn daardoor perfect voor de moderne, actieve man.

Shop Desoto overhemden
Ledub overhemden

Ledub overhemden

Ledub staat bekend om de perfecte pasvorm en uitzonderlijke kwaliteit. Ontdek de strakke business Ledub overhemden en casual designs. Het merk biedt een breed scala aan keuzes voor elke gelegenheid.

Shop Ledub overhemden

Wit overhemd als garderobe-essential 

Het witte overhemd is een onmisbaar kledingstuk in de garderobe van elke man. Het item is veelzijdig en biedt tijdloze elegantie. Draag het shirt bovendien bij allerlei gelegenheden.

Bent u benieuwd hoe u het hemd voor heren in de praktijk kunt combineren? We delen een aantal praktische voordelen en tips:

Veelzijdig: het witte overhemd laat zich eenvoudig combineren met verschillende items, van jeans tot formele pakken.

Klassieke look: het wit straalt een tijdloze elegantie uit en draagt bij aan een verzorgde look.

Geschikt voor alle seizoenen: het witte overhemd is zowel in de zomer als in de winter een geschikte keuze.

Reflecteert zonlicht: wit helpt om koel te blijven in warm weer door zonlicht te reflecteren.

Benieuwd hoe je een wit overhemd voor heren combineert? Dit zijn onze beste stijltips:

Op een jeans: combineer een wit shirt met jeans voor een evenwicht tussen elegantie en casual stijl. Kies voor een chambray of poplin shirt met een button-down kraag voor een meer casual look.

Met een pak: een wit overhemd met een donker marineblauw of grijs pak is heel mooi voor formele gelegenheden. Overweeg een t-shirt met Franse manchetten en een semi-cutaway kraag voor een verfijnde look.

Op chino's of linnen broeken: een wit Oxford shirt met olijfkleurige linnen broeken kan van een alledaagse outfit iets speciaals maken.

Met shorts: combineer een wit linnen shirt met Bermuda shorts voor een zomerse look.

Onder een casual blazer: een slim-fit blazer in combinatie met een wit overhemd en chino's of broek creëert een perfecte semi-formele outfit.

Op ripped jeans: combineer een wit overhemd met gescheurde jeans voor een edgy look.

Experimenteer met accessoires zoals manchetknopen, een horloge of een patroonstropdas om uw outfit persoonlijkheid te geven. Rol voor een meer ontspannen en casual look de mouwen van uw witte hemd op.

Tip: wilt u het witte overhemd voor heren zo lang mogelijk als nieuw houden? Gebruik deze tips:

Wassen: scheid witte hemden van gekleurde kleding om verkleuring te voorkomen.

Vlekken: behandel eventuele vlekken vooraf met een vlekverwijderaar of een mengsel van bakpoeder en water.

Wasmiddel: kies een wasmiddel speciaal voor witte kleding en vermijd het gebruik van bleekmiddel.

Drogen: hang het overhemd op om te drogen aan de waslijn.

Strijken: strijk het shirt terwijl het nog licht vochtig is om verbranding van de stof te voorkomen.

Bij ons bestelt u een breed assortiment witte overhemden voor heren, net als alle andere verschillende kleuren. Dus zoekt u naar zwart en in linnen? Of met een lange mouw van Desoto, Ledub en andere merken? Wij maken het u graag makkelijk.

Overhemd voor heren kopen bij Overhemdeonline.nl 

Bestel uw hemd voor heren eenvoudig en veilig online op onze webshop. Wij maken het u graag makkelijk, met een zo breed mogelijk assortiment. Ontdek de verschillende merken, net als de mooiste manieren om de overhemden te combineren. Bestel uw volgende overhemd online, dan gaan wij er meteen voor u mee aan de slag.