Skip to content
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten
Overhemdenonline.nl  - 
Ga terug

Overhemden mouwlengte 7

Mouwlengte 7 overhemden zijn in Nederland moeilijk te vinden. OverhemdenOnline.nl rekent daar in één keer mee af. Nog nooit zijn er zo veel overhemden met mouwlengte 7 op één winkelsite aangeboden. De lange man van Nederland hoeft nooit meer zijn hoofd te stoten als het gaat om extra lange mouwen shirts. Kijk hier voor het uitgebreide assortiment overhemden met mouwlengte 7.

Overhemden mouwlengte 7 online shop

Respect voor uw lange armen!

Al jaren lang verzorgen de mensen achter OverhemdenOnline.nl de hemden met extra lange armen voor zeer veel lange mensen. Het is hun streven de mooiste kwaliteiten, nieuwste trends niet alleen in een standaard mouwlengte maar ook in een extra lange mouwlengte te brengen.

Italiaanse overhemden met mouwlengte 7

Nieuw in het assortiment zijn Italiaanse hemden van Cavallaro en Gentiluomo, met extra lange mouwlengte. Printjes aan de binnenzijde van de boord. Contrast op de staander en gemaakt van schitterende 100% katoenen stoffen.

Meer info

Onze mouwlengte 7 shirts vindt u hier: Eterna mouwlengte 7Cavallaro mouwlengte 7Eton mouwlengte 7, Gentiluomo mouwlengte 7, John Miller mouwlengte 7 overhemdenLedub mouwlengte 7Olymp mouwlengte 7 overhemdenProfuomo mouwlengte 7R2 mouwlengte 7, Thomas Regency mouwlengte 7, Seidensticker mouwlengte 7 Tommy Hilfiger mouwlengte 7Casa Moda mouwlengte 7, overhemden extra lange mouw, alle overhemden onlinestrijkvrije overhemden