Skip to content
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten
Overhemdenonline.nl  - 
Ga terug

Nieuw merk - Dstrezzed

We hebben weer een nieuw stijlvol maar comfortabel merk mogen toevoegen aan onze webshop; Dstrezzed. De kleding van het merk wordt ontwikkeld in Amsterdam. De stad vol verschillende stijlen en vormen beïnvloeden de collecties. Dstrezzed wil moderne heren kennis laten maken met de kleding die een weerspiegeling zijn van traditionele kleding. Dstrezzed vind het comfort net zo belangrijk als het design.

Nieuw in de webshop: Dstrezzed

Het concept van Dstrezzed

Het concept van het merk is gebaseerd op de hardwerkende man in de jaren '50. Aleksander R. Dentski zag dat de fabriekwerkers in die tijd het zwaar hadden. Zeven dagen per week hard werken, onder nare omstandigheden en in afgedragen kleding. Voor hen zette hij een bedrijf op dat comfortabele kleding zou gaan maken. De arbeiders konden zo in hun vrije tijd ont-stressen. Daar komt de naam Dstrezzed vandaan.

Nieuw merk Dstrezzed

Collecties
In de collecties van Dstrezzed kunt u veel verschillende printjes en trendy kleuren vinden. De prints hebben een speelse twist en eigenzinnige uitstraling. De trends uit Italië zijn ook terug zien in het jonge herenmode merk. Zij vertalen de trends naar een perfect modieus item voor de Nederlandse man.

Casual overhemden
De casual overhemden van dit modelabel zijn zeer comfortabel. De Dstrezzed overhemden hebben een lichte stretch voor het draagcomfort. Maar bovendien zijn deze overhemden leuk, speels en hip. De patronen zijn verschillend en uiteenlopend. U kunt geruite hemden verwachten, maar ook een overhemd met een klein haai-motiefje. Een Dstrezzed overhemd zal altijd de show stelen. Het stoere vrijbuitersmerk is een fraaie toevoeging aan onze uitgebreide overhemden collectie.

Truien & vesten
Dstrezzed truien en vesten zijn van hoge kwaliteit. Wanneer u een comfortabel en modieus stuk aanschaft, zult u er lang plezier van hebben. In de collectie zult u vooral warme en comfortabele truien vinden. De truien zijn effen, gestreept of met een leuk printje. Ook zijn er hoodies te vinden in de collectie. Combineer deze met een jeans voor een comfortabele casual look.

Kortom: Dstrezzed is een merk met een frisse moderne kijk op traditionele kleding die niet inlevert op het draagcomfort.