Skip to content
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten
Overhemdenonline.nl  - 
Ga terug

Nieuw - Aeronautica Militare online herenkleding

Een nieuw modemerk is toegevoegd aan het assortiment herenkleding in de webshop. Een exclusief merk met een geheel eigen identiteit en een inspirerend verhaal: Aeronautica Militare. De prachtige poloshirts, t-shirts, truien, vesten en jacks van Aeuronautica Militare kunt u nu online bestellen. Heerlijke Italiaanse vrijetijds mode van een superieure kwaliteit en met een stoer tintje, voor mannen met een slank tot normaal postuur.

Nieuw - Aeronautica Militare herenkleding

Nieuw in de webshop

In de webshop van shirtspecialist OverhemdenOnline.nl kunt u naast overhemden veel meer herenmode bestellen. Herenkleding van uitstekende kwaliteit, van de mooiste bekende merken. Regelmatig worden nieuwe merken toegevoegd aan de webshop, zoals nu het stoere Italiaanse merk Auronautica Militare.

Auronautica Militare

De roots van het merk liggen bij het kleermakersvakmanschap van Cristiano Sperotto. Hij begon, even na de Tweede Wereldoorlog, een naaiatelier in het Italiaanse stadje Thiene. In 1960 verwierf het bedrijf Internationale bekendheid met de productie van lederen kleding van hoge kwaliteit, voor zowel mannen als vrouwen. In 1979, toen zijn zonen het bedrijf overnamen, was de oprichting van Cristiano Di Thiene S.p.A een feit.

De ligging van het vliegveld van de Italiaanse luchtmacht 'Aeronautica Militare' in Thienne,maakte een vruchtbare samenwerking mogelijk met de luchtmacht. Het bedrijf maakte vanaf 1960 de leren jacks van de piloten van de luchtmacht en het demonstratieteam Frecce Tricolori. Ruim dertig jaar later kreeg het bedrijf het groene licht voor de productie en de marketing van Aeronautica Militare kledinglijnen. Om deze kleding te onderscheiden van de legerkleding, hebben deze lijnen het label Collezione Privata meegekregen.

Het kledingbedrijf is trots op 'zijn' luchtmacht, haar mannen en vrouwen, en haar geschiedenis. Dat is onder meer terug te zien in alle kledingcollecties, waarin duidelijk gebruik gemaakt wordt van de logo's van de Italiaanse luchtmacht en van Frecce Tricolori. De kwaliteit van de kleding is nog steeds zoals de oprichter van het bedrijf het voor ogen had: uitstekend!

De stijl van Aeronautica Militare is casual en trendvolgend, maar wel met een eigen sterke identiteit en een Italiaanse stijl. De heren poloshirts van het merk hebben veelal een licht tot meer vintage verwassen look. Elke polo is voorzien van logo's en applicaties. Een echte 'musthave' voor iedere eigentijds modieuze man die fan is van de Italiaanse casual mode.

Ook de truien en vesten van het merk zien er stuk voor stuk uit als een plaatje. Om naar te kijken, maar vooral om gedragen te worden. De luxe stoffen, de Italiaanse invloeden, opstaande kragen, de perfecte breisels, en het sublieme gebruik van de logo's zorgen ervoor dat je deze items gewoon wilt hebben.

Auronautica Militare maakt naast leren jacks ook waterafstotende en winddichte lichtgewicht jacks die je van het voorjaar tot en met het najaar graag aantrekt.

Meer informatie: poloshirtsLacoste poloshirtsRalph Lauren poloVanguard poloshirtsFred Perry poloSuperdry polo