Skip to content
  • Gratis verzenden en retourneren
  • Snelle service
  • Ook grote maten
Overhemdenonline.nl  - 
Ga terug

Net binnen! Lentecollectie OLYMP overhemden

Heeft u het nieuwe assortiment OLYMP overhemden al gezien? Voor het voorjaar en de zomer heeft OverhemdenOnline.nl weer veel nieuwe shirts binnen gekregen. In de mooiste kleuren en dessins. Zoals de nieuwe helderwitte overhemden met kleurige contrasten in de boord, in de manchetten en op het beleg. Ook aan de knoopsgaten is gedacht. Verkrijgbaar in de strijkvrije Luxor kwaliteit van OLYMP. Shirts met streepdessins in sprekende kleuren als middenblauw, fuchsiarood, Hollands oranje, viooltjespaars en grasgroen zijn aan het assortiment toegevoegd. Van de Level 5 serie zijn trendy overhemden met aparte contrasten opgenomen. Overhemden met de hipste prints vindt u ook binnen deze lijn.

Nieuwe overhemden! De lentecollectie van OLYMP

Pasvormen

Van het merk OLYMP hebben zijn in de webshop overhemden verkrijgbaar in drie pasvormen: OLYMP Luxor Comfort Fit, OLYMP Luxor Modern Fit en OLYMP Level 5. De comfort fit heeft een comfortabele wijde pasvorm. De modern fit overhemden vallen normaal en zijn licht getailleerd. Voor de slanke man zijn de Level 5 overhemden geschikt. Deze shirts vallen heel slank om het lichaam. Door de stretch kwaliteit die deze body fit overhemden hebben, heeft u toch voldoende bewegingsruimte.

Hieronder ziet u kleine selectie uit ons uitgebreide assortiment. Alle overhemden zijn in veel maten verkrijgbaar.

Extra lange mouwen

Bent u een lange man en wilt u graag een mouwlengte 7 overhemd van OLYMP? In alledrie de pasvormen is er een leuke collectie mouwlengte 7 overhemden, met extra lange mouwen.

Nieuwsbrief

Ga snel naar de webshop en laat u verrassen door het mooie aanbod. Schrijft u zich ook in voor de nieuwsbrief? Dan wordt u regelmatig op de hoogte gehouden over de nieuwe collecties, kortingsacties en de SALE.

Meer informatie:

strijkvrije overhemdenalle overhemden en herenkleding op OverhemdenOnline.nlbusiness overhemdenmouwlengte 7 overhemden, overhemden extra lange mouwen, Olymp overhemden lentecollectieOlymp overhemden online shopOlymp outlet & Olymp sale,, Overhemden Circle of Gentlemen succesvoller dan ooit