Lacoste poloshirts najaar 2011

Het kledingstuk waar Lacoste groot mee werd: de poloshirts! In de jaren ’80 een ware rage. We droegen het liefst 2 of drie lagen polo’s over elkaar of combineerde ze met overhemden. Tegenwoordig is dat ‘not done’, alhoewel … we zien de dubbellaags trend hier en daar weer terugkomen.

Lacoste poloshirts najaar 2011
Lacoste poloshirts najaar 2011

Geschiedenis Lacoste

Lacoste is, boven alles, een legende! De man, Rene Lacoste, was een fantastische tennisspeler die o.a. op Wimbledon te bewonderen was. Zijn imperium dateert uit de vroege jaren van 1900. Hij ontwikkelde sportkleding en bleef in alles trouw aan traditionele waarden. Dat is de kracht en succes van het Lacoste label.

Het 1212 shirt, de huidige polo

In de vroege jaren ’30 werd de klassieker – het 1212 shirt – geboren. Deze shirts voldeden aan de specifieke eisen van een elite groep sportmensen. De voordelen van het shirt en het unieke logo, maakten dat het shirt al snel bekendheid won bij het grote publiek: de Lacoste poloshirts werden een hit!

De tegenwoordige collectie 1212 poloshirts zijn uiteraard doorontwikkeld qua stijl, materialen en kleuren, maar de basis en het logo blijven nog onmiskenbaar Lacoste!

Bij overhemdenonline.nl hebben we een ruime voorraad Lacoste poloshirts!

Vergelijkbare producten vindt u hier: Lacoste polo, alle merken heren poloshirts, alle overhemden

OverhemdenOnline.nl gebruikt cookies en daarmee vergelijkbare technieken. Om het bezoek en winkelen bij OverhemdenOnline.nl voor u gemakkelijker en persoonlijker te maken verzamelen wij en derden persoonsgegevens en volgen wij uw internetgedrag binnen en buiten onze website. Hiermee kunnen wij en derden advertenties laten zien die aangepast zijn aan uw interesses en kunt u informatie delen op social media. Door verder te klikken op onze website gaat u hiermee akkoord.